شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور ریاست ،معاونت ،اساتید،کارکنان و تعداد کثیری از دانشجویان دانشگاه  در روز سه شنبه مورخ ۹۶/۰۷/۰۴ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در محل آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی میمند برگزار گردید.در این مراسم حاج آقا کاراندیش از روحانیت معزز و جانباز سرافراز دفاع مقدس به تشریح دستاوردهای جنگ تحمیلی و نقش بارز حضرت امام خمینی(ره) در فرماندهی جنگ و تاثیر ایشان بر دلاورمردیها و رشادتهای سربازان کشور پرداختند.سپس آقای دکتر نجفی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی میمند که سابقه ۱۰ سال اسارت در زندانهای ارتش بعثی عراق را دارد،به نقل خاطراتی از آن زمان و ایام جنگ برای دانشجویان نموده و از نسل جوان خواستند پاسدار حرمت خون شهدا و انقلاب اسلامی باشند.در ادامه نوحه سرایی توسط مداح اهل بیت سید علی هاشمی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی میمند و فرزند شهید سرافراز هاشمی انجام و مراسم سینه زنی برپا گردید.

در پایان مراسم توسط آقایان دکتر بهرامی کشکولی ریاست دانشگاه،دکتر رستگاری معاونت دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روستا معاونت دانشجویی –فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد از اساتید آزاده و جانباز و دانشجویان مدافع حرم  تقدیر و لوح سپاس به آنها اهدا گردید.